Nomineringar till Blekinge studentkårs styrelser / Nominations to Blekinge studentunions boards

  • Inläggskategori:Val

UPDATE, 2021-04-14: Removed nomination links and added new information if you missed your opportunity
UPDATE, 2021-03-30: Added link for nomination to Climate students Blekinge
UPDATE, 2021-03-29: Removed outdated forms
UPDATE, 2021-03-25: Added links for nomination to Student culture in Time


Hej studenter!

Vill du sitta i en styrelse och främja det studiesociala här på BTH? Eller kanske främja studiekvalitén och upprätthålla studenträttigheter? Du kanske vill påverka genom granskning eller bestämma Blekinge studentkårs årsbudget och verksamhetsmål?

Då ska du veta att vi har öppnat nomineringarna för olika styrelser och sektioner, detta inlägg kommer uppdateras under kommande veckor, om du inte ser styrelsen du är intresserad av så kom tillbaka reguljärt för att kolla om inlägget uppdaterats!
Länkarna till varsitt nomineringsformulär hittar ni längst ner på detta inlägg. Varje formulär har en remsa som går djupare in i vad styrelsen gör och vad som krävs. Läs dem för att veta om styrelsen är något för dig och när sistadagen att nominera sig själv eller någon annan är.

Just nu håller ordförande på att förklara varje styrelse och sektion på våran Instagram, undrar du om vad de olika styrelserna har för ansvar och arbetar för? In och följ vår Instagram!


Länkar till nomineringar

Samtliga nomineringslänkar stängdes av 9/4-2021.

På det fjärde ordinarie fullmäktigesammanträde kommer punkten angående en ny styrelse hanteras.
Fullmäktige kommer rösta om styrelsen “Klimatstudenterna Blekinge” ska bli en del av Blekinge studentkår, vill du vara en utav dem första att sitta i den nya styrelsen?

OBS! Det är viktigt att ha i åtanke att det är upp till fullmäktige att besluta om styrelsen ska godtas eller ej, fullmäktige kan välja att inte realisera denna styrelse på mötet.

Dessa sektioner kunde man söka till:
Karlskronas pubsektion
Sektionen för internetbaserad socialisering
Studentkultur i Tiden


Hann du inte nominera dig själv?

Det kan fortfarande finnas en chans att gå med sektionerna om det yrkas på en öppen nominering under fullmäktigesammanträdet 8-9/5 2021. Endast de som deltar på mötet får möjlighet att bli nominerad till sektionen som yrkar på öppen nominering. Länk för att delta på mötet kommer att komma med ett medlemsmejl när vi närma oss datumet.