Välkommen till BSK

  • Inläggskategori:Hälsning

Tjena blivande student!
Välkommen till ett nytt kapitel i ditt liv som kommer vara fylld med glädje, tentor, nya vänner och äventyr du aldrig kommer att glömma.

På denna sida kommer du hitta allt du behöver göra innan du anländer till dina studier. Vad det innebär att vara medlem hos oss, varför det kommer vara det bästa beslutet du komma att ta och vad du får genom att ta det beslutet.

Vi, studentkåren, har som uppdrag att bevaka utbildningskvalitet på BTH, så den är så hög som möjligt och göra din och andra studenters röst hörd på din utbildning, hos BTH:s ledning, i Blekinge och nationellt. Om du har blivit orättvist behandlad av skolan, har vi alltid din rygg med hjälp från vårt studentombud.

Vid sidan av vårt uppdrag gör vi saker för att förgylla din tid här på BTH. Vi arrangerar sittningar, festivaler och baler, håller i gång två studentpubar, idrottsaktiviteter, hacking och mycket mer som tidigare studenter har intresserats av. Om du känner att något saknas kontakta oss! Vi vill att tiden för alla på BTH ska bli det bästa möjliga.

Välkommen till BTH och till oss, din vän i studiedjungeln!