Val till presidiet 21/22

  • Inläggskategori:Val

Hej medlemmar!

I helgen påbörjades fullmäktiges fjärde ordinarie sammanträde. Under detta mötet hanteras bland annat val till kårens ordförande och vice ordförande(n). Fullmäktige beslutade att öppna upp detta valet för fri nominering, vilket innebär att vilken medlem som helst kan ansöka till dessa poster.

Valet kommer att behandlas nu på lördag och om du är intresserad av att söka till någon av dessa poster så ska du gå in på https://yrkande.bthstudent.se/ och skicka in ett yrkande som lyder: ”Tillsätta följande i kårstyrelsen verksamhetsåret 2021/2022: Förnamn Efternamn som Ordförande/Vice ordförande” med kategori ”§11 Val till Kårstyrelsen”. Om du behöver hjälp med detta, tveka inte att kontakta nuvarande ordförande (ordforande@bthstudent.se, 070-8276162).

Förutom detta ska du skicka in ett CV och personligt brev till Fullmäktige (fum@bthstudent.se) så snart som möjligt. Det är även fördelaktigt om du har möjlighet att delta på fullmäktigemötet på lördag (15/5) som börjar 09:00.

Om du har några frågor angående valet eller fullmäktige, tveka inte att kontakta ordförande (ordforande@bthstudent.se, 070-8276162).

Exempel på yrkande: