Nominering till .smoersex

  • Inläggskategori:Val

It’s happening! Det har nu blivit dags att hitta nästa års styrelse för .smoersex!

Under v.49 (7:e, 8:e & 9: december) kommer det ske intervjuer på .kauren där du som vill söka till styrelsen kan delta. Även du som vill rekommendera någon annan är välkommen att delta under någon av dessa dagar. Nedan finner ni formuläret till att kunna anmäla dig till intervjuerna. OBS att du även behöver fylla i detta formulär om du enbart vill rekommendera någon annan. Sista anmälningsdag är 29 november kl.23.59. 

 Postbeskrivningarna till de poster som går att söka till ser ni även i detta inlägg. Vi rekommenderar att ni läser igenom dessa innan intervjuerna så ni vet på ett ungefär vad ni vill söka till. 

Går du just nu runt och velar om du ska söka eller inte så säger vi KÖR! Det går alltid att tacka nej till sin plats i styrelsen om man skulle bli antagen men inte tvärtom. Du behöver inte ha .klickat innan du söker utan vem som helst som studerar på skolan kan söka till .smoersex. 

Slutligen, har ni några frågor till oss om vad som helst så är det bara att höra av er. Vi svarar mer än gärna. 

Anmälningsformulär till intervju: https://forms.office.com/r/r93y3EKCxx 
Postbeskrivningar: https://blekingestudentkar.sharepoint.com/:b:/s/smoersex/ET-cVAZaWGhIt1uQHjoDx98BYxPEbUv8uxjcTRLnhSGkTg?e=kBoIfs&isSPOFile=1