För företag

Blekinge Studentkår har över 6000 studenter på våra två campus som du kan nå ut till med hjälp av studentkåren. Vi har sociala medier  som du kan få ut ett kvickt meddelande genom eller så kan du träffa våra studenter mer personligt genom att hälsa på en av våra campus eller genom vår arbetsmarknad BAM som arrangeras varje år. Längre ner på sidan kan du läsa om hur studentkåren kan samarbeta med er. Priserna under är inklusive moms.

Vill du kontakta specifika utbildningar

Spana in våra utbildningsföreningar som bedriver utbildningsbevakning inom de olika utbildningarna. Arbetet drivs av engagerade studenter som vill se att utbildningarna förbereder en för arbetslivet.

Involvera dig i kurser

Är du intresserad att vara involverad i skolans läroplan och utbildning? Kontakta BTH på deras hemsida.

BAM - Blekinge arbetsmarknad

Mässans syfte är att låta studenter och företag träffas för att knyta kontakter och kunna visa upp vad arbetslivet kan komma att innebära. För företag är detta ett ypperligt tillfälle att visa upp vad de arbetar med och vilka tjänster som de erbjuder.

Anmälan har tyvärr stängt för BAM2023 för företag, men ni är varmt välkomna till BAM2024.

Läs mer på bam.bthstudent.se

Träffa studenterna

Intresserad att stå med ditt företag eller organisation, eller kanske vill du få ut dit budskap till studenter? Vi hjälper dig att boka ett bord utanför skolans bibliotek på campus Karlskrona eller campus Karlshamn, så att du kan få interagera med studenter på BTH. Inga kostnader på detta. 

Mejla över datum, tid, företaget namn, telefonnummer och kontaktperson, så tittar vi om datumet funkar. 

Posters

Vi kan sätta upp posters åt er på vår skola. På Karlskrona campus har vi 6 olika ställen vi kan sätta upp era posters och 2 ställen i Karlshamn. Kontakta oss så kan vi diskutera det vidare. 

Posters: 250 kr

Ett inlägg på våra facebook sidor

Vill du få ut ett kvickt meddelande till studenterna. Kolla in våra två Facebook sidor. Ingen kostnad på detta.

BTH events – sida för events

BTH student – sida för sådant som inte är events

Sociala medier

Vill du nå ut till studenter genom studentkårens egna sociala medier? Studentkåren har en egen Facebook och Instagram som vi kan använda för att hjälpa dig att nå ut till studenter med.

Händelse på sociala medier 24h: 500 kr

Inlägg på sociala medier med annonsering som ingår: 1500 kr 

Vill du titta in våra sociala medier innan du bestämmer dig?

TV skärmar

Kommer du ha en föreläsning eller ett event i Blekinge och vill berätta det för studenterna?

Blekinge studentkår har skärmar uppsatta på skolans lokaler som du kan få upp ditt meddelande på. Vi kan sätta upp erbjudanden som föreläsningar, evenemang eller mässor. 

Pris: 2000 kr (2 veckor)

Föreläsning

Vill ni hålla en föreläsning för studenterna på BTH, då kan vi hjälpa till att fixar lokal och vi hjälper till att nå ut till studenterna. Fika och lunch ingår inte, men kan fixas med en extra kostnad.  

Pris: 5000 kr 

Intresserad i något annat?

Vill ni hitta på något annat med studentkåren, i så fall kontakta oss så tittar vi på möjligheterna.